Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Lørdagstur
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Bilder / Foto, Frøya

Lørdagstur

 Stien opp til rørfjell byr på variert tereng.
Vel da er vi godt i gang med det nye året, og hverdagen er aver oss igjen, er ikke så mye nytt og melde herfra, livet tusler sin vante gang, men her kommer noen bilder fra en litt lengere lørdagstur fra i går til Rørfjell.
Stien/skogsveien opp til Rørfjell er blitt herjet med av all nedbøren det siste året enkelte steder er stien rett og slett blitt ett elvefar, men det er likevell en flott tur opp.
Tårnet på Rørfjell
På toppen av Rørfjell er det 2 plasser som folk har som rastepkass og det ene er ved utsiktstårnet, fra toppen her har du god utsikt over oslofjorden, og men kan se helt til Gaustadtoppen og Holmmenkollen og inn i Svergie når det er klarvær, tårnet er satt opp av speiderene i råde en gang på slutten av 80 eller begynnelsen av 90 tallet, husker ikke helt.
Og ved tånet er det laget grillplass, som er godt brukt, jeg treffer ofte på folk her.
Frøya koser seg alltid på tur

Noen hundre meter bortenfor tårnet ligger det en gammel steinrøys som er en gammel vikingegrav som er gjennoppbygd av Lions på 70 tallet tror jeg, graven ble dengang undersøkt og man fant beinrester og sånt i den, men alt av verdi var plynderet for lenge siden.

 Ett sjelden bilde av matfar ved steinrøysa.
Også ved steinrøysa er det  også veldig god utsikt, sikkert derfor stinrøsa ble plassert der.
Utsikt fra steinrøysa over olsofjorden og fjellene ligger i Telemark

 og så er det en annem ting jeg er veldigfornøyd med om dagen, nemelig at den har blitt merkbart lengere, dagens lengde har økt med 45 min og begynner og bli godt merkbart, det er en flott tid vi nå går i møte, våren da alt våkner til liv.

Frøya lar utsikt være utsikt og koser seg med en pinne.
Barken på ei ung furu
Det var synd det ikke passet for Oscar og være med denne gangen for det var nydelig vær på tur denne lørdagen, men vi for ta det igjen senere Per.
Flott lys på ettermidagen.
Så gikk turen hjmmover igjenom branntomta etter den store skogbrannen, men sola er på veg ned.
Alt i alt en kjemefin lørdag med godt vær vi ikke har vært bortskjemt med så langt i år, ha en fortsatt god januar.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: