Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Løpetid og Grilltur til rørfjell
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Frøya

Løpetid og Grilltur til rørfjell

Ja folkens nå har frøya fått sin første løpetid, det skjedde altså på onsdag, så nå begynner ho virkelig og bli ei stor jente, må si ho har vokst noe enormt siden vi var på ullsteinvik og hentet net lille søte nøstet som ho var i høst, nå er ho blitt ett stort søtt nøste.

Vell i går skjærtorsdag Var Frøya Oscar Per og jeg på grilltur på Rørfjell og siden jeg var der på søndag har det smeltet utrolig mye snø, 3 dager med regn har hjulpet mye, så noen dager med tørt vær nå så blir det nydelig i skogen, sånn som det er nå må det dusjes etter vær tur, og det er ikke Frøya så alt begæistret for.

Som de kjeltringene vi er så lot vi båndtvang være båntvang og vi lot hundene være løse, det var gråvær og litt regn i lufta så vi hadde hele skogen for oss selv, og hunder og folk storkoste seg på tur med godtesøk gjemsel og grilling av pølser til glede for både hunder og folk, vi var i skogen frem til kl åtte på kvelden, og det er bare så deilig at det nå begynner og bli lyse fine kvelder.

Ellers av nyheter har vi nå kommet i kontakt av en tredje tollervalp som er ett par tre uker yngre en Frøya, og som bor i nærområdet våres, og vi håper han også har mulighet til og kunne være med på trenings/leketreffene som Oscar og Frøya har, navnet han lyder er Mikkel.

Nå blir det nok desverre ett par tre uker til nestegang Frøya kan løpe løs med de andre grunnet løpetiden, men da har vi noe og glede oss til når den er over.

Tusen takk for turen Per, og jeg håper vi får mange flere slike fremover, kanskje vi får med Mikkel neste gang.
Er dere inntresert i hvordan det går med kullsøskene til frøya kan de følges her http://carvecanemc-kull.blogspot.com/

Godtesøk med gravrøysa på Rørfjell i bakgrunnen

Er det no pølse og få her mon tro

På veg ned fra grillplassen igjenom branntomta

Full fart igjenom skogen

Frøya lukter ille gøtt

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: