Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Løpetid igjen
Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda Gratulerer med dagen Frøya Ny flott dag på Rauer En ettermidag på stranden Uten jobb Flott frihelg Sommer`n er i gang Dagens Bilde Hærlig vårdag Søndagstur 23 Mars 40 år Ukens fotoutfordring uke 9 Ukens Fotoutfordring uke 8 På aketur Årets korteste dag Juleverksted og vindfull søndag Søndagstur og en måned igjen til Jul

Frøya

Løpetid igjen

Vel da var det tid for løpetid igjen, og Frøya er ordentlig hormontroll om dagen, og veldig kosete, vel det er ho jo bestandig, men ekstra mye nå.
Ellers av nyheter er det ikke så mye annet en at båten nå er på land og godt pakket inn, og at vi har hatt høsten/vinteren`s første snøfall, men den la seg ikke, smeltet når den traff bakken.
På bildet ligger Frøya og slapper av etter dagens tur, som var litt sur, ett hormontroll som ikke fikk lov til og gå løs, og som skulle lukte på hver eneste lille flekk, og 4 grader i sur vind, så det var godt og komme seg inn.
Så ettersom det ikke blir noe løping løs i skog og mark i ett par tre uker fremover får vi prøve og gå en del spor så Frøya får brukt hode litt ekstra.
Trist for Oscar som ikke får leke med bestevennen sin på en stund, men sånn er det nå bare.
Men når løpetiden er over får vi ta det igjen med en grilltur til Skogland, eller hva sier du Per.
Vel det var vel det jeg hadde og komme med i dag, ta vare på dere selv.

One Comment

  1. Cherie hos Ann Kristin 24. oktober 2010 22:47

    Hei.Ja, da blir det spennende å følge med Cherie. Søstrene fikk jo løptid rett etter hverandre sist. Ellers er lite nytt hos oss også; skal på utstilling med Tascha lørdag…dersom det ikke har kommet noe snø til da, legger vi nok spor som vi kan ha å avreagere på etterpå. Deretter skal begge stilles ut den 14/11. Dersom du tenker å prøve på Frøya; så kan vi jo snakkes om å melde begge søsterene på NRK i Tønsberg i februar? Da kan jeg evntuelt hjelpe dere litt…nå er det ikke så skremmende for oss lenger,men første gangen var jeg fryktelig nervøs…og det gikk jo bra likevel;-)

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: