Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Livet går i sin vannlige tralt
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Livet går i sin vannlige tralt

avblomstret løvetann

Vel som overskriften sier skjer det ikke så mye spennende her i engelsviken om dagen, derfor er det blitt en stund siden bloggen sist ble oppdatert.
Men vi lever og vi har det bra.

2 gode venner koser seg i sammen

Vi går masse turer, og treffer Oscar og Per ett par tre ganger i uka og koser oss sammen.
Men jeg må innrømme at jeg venter veldig på ferie, og ett avbrekk på værdagen, og satser på at når ferien kommer, så kommer og også finværet.
Har rett nok vært en del pent vær her, men det har blåst så mye, så båten har knapt blitt brukt, desverre for fjorden er full av makrell, de få turene det har blitt, har den bitt villig vekk.

Rådyr på sprang

Men da blir det flere turer i skogen, og av og til opplever vi og treffe på dyrelivet i skogen sånn som dette rådyret, og det er jo ikke kjedelig det heller da.

sarpefossen

Som sikkert alle har fått med seg er det flom litt lenger nord, og det kan vi også merke her ved glommas utløp.
i går tok vi turen til nabobyen sarpsborg for og titte litt på fossen, og der er det MYE vann om dagen.
Når vi var der gikk det 2500m3 vann i sekundet dvs  2 og en halv millioner liter vann i sekundet, lager lyd.

Mye vann i fossen

Normalt på denne årstiden går det mellom 800 og 900m3 i fossen, så nå er det altså 3 ganger så mye som normalt, litt tøft, men synd med alle skadene rundtomkring da.

Vel det var det jeg hadde og melde denne gang, men skal prøve og oppdatere litt oftere.
ha en flott helg.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: