Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / Lårdalsstigen. kanalferien fortsetter
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt, Bilder / Foto, Frøya, Lårdalsstigen, Natur/Fakta, Telemarkskanalen, Turtips

Lårdalsstigen. kanalferien fortsetter

Bandak sjø

Dag 6

I dag har vi latt kanal være kanal og blitt fotturister, vi ligger fortsatt i dalen, og kommer til og ligge her frem til i morgen.
Dagen i dag har vi brukt til og ordentlig utfordre oss, og jeg kan love at utfordring ble det.
En gammel husmansplass.
Vi har vært ute og gått Lårdalsstigen, eller rettere sagt gått ut til halveien, og tilbake, pga rent praktisk,vannskelig med transport tilbake til snekka.
Dette viste seg og være en like tøff tur som lovet i brosjyrene for turen.
fenomenal utsikt
Turen startet med sterk stigning, og fortsatte med enda mere stinging, for så og komme til atter mere stigning, og når jeg sier stigning så mener jeg jævli bratt. stigningen var i snitt 100m per km, og godeste hr Hagen pustet og peste og pustet enda mere, jeg kan love at tempoet på stien ikke var høy, men tempoet på blodpompa ver EKSTREMT høy, trodde nesten jeg skulle fått hjerteinnfarkt/stans ca 45 ganger, men det gikk bra i dag også.
Meget luftig.
Men om turen var tøff, så var også  utsikten veldig tøff, og hvis du ikke er redd for en fysisk utfordring (ikke sikkert de er like tøft for alle jeg er en «kraftig» kar) så kan jeg trygt anbefale og gå den, for utsikten er vel verdt det.
Frøya koser seg på tur
Ligger fortsatt noen snøflekker igjen i fjellet.
Stien er bratt
Vel etter og ha slitt oss opp til toppen på rundt 850 meter tak vi oss en lang hvil med mat og drikke (tok mange drikkepause) så var det tid for og komme seg ned igjen.
Pusten var nå ikke ett problem, men du verden og vi kjenner det i lårene, er ikke bare bare og gå ned heller når det er bratt.
alle er slitene
Men når vi var vell nede i båten igjen var vi enige om at selv om turen var tøff, ville vi ikke vært foruten, turen kan anbefales om  du har ett friskt hjerte.
Denne utsikten er fortjener noen timer med slit.
I morgen kommer vi til å sette kursen nedover kanalen igjen, så for vi se hvor lenge vi gidder og kjøre, er det dekning kommer det kanskje noen ord i morgen også.
Fortsatt god sommer.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: