Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Kamera var med på dagens tur
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Frøya

Kamera var med på dagens tur

 

IMG_8970 copy

Ett lite vann mellom granbusker i skontorpskogen

Kamera var med på dagens tur, og her er resultatet.

En god og lang tur i strålende sol gikk vi i dag, og vi begynte med og gå en tur til tante og onkel på skontorp, og der var båtpussen i full gang, deretter gikk vi en tur inn i skontorpskogen, og fikk tatt noen bilder, her først av ett lite vann.

vedskjul

vedskjul

så tok vi ett bilde av ett vedskjul, men det ser ikke ut til at det har vært så mye aktivitet i der den siste tiden.

IMG_8968 copy

Hvem tramper på min bro.

I skontorpskogen går det fine stier på kryss og tvers og over noen av bekkene er det fine små bruer, som denne.

Vi gikk en av de lange rutene i det flotte påskeværet i dag, og dagens rute gikk forbi der Oskar bor, så da måtte vi jo hilse på.

Oskar likte og få besøk

Oskar likte og få besøk.

Deretter gikk vi videre opp på kjærre, og besøkte Thomas, og der fikk vi en liten kaffepause, og i solveggen fant vi denne.

Stemor (tror jeg)

Stemor (tror jeg)

En kjempedeilig tur på ca 12 km, så både Frøya og jeg har kost oss veldig ute i sola i dag.

Fortsatt god påske.

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: