Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / jakttrening og båten på vannet
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt

jakttrening og båten på vannet

Hei igjen.
Litt nytt er det og fortelle, som dere ser er nå båten på vannet etter en lang og for landsdelen hard vinter er det nå tid for hærlige lyse kvelder på sjøen igjen.
Men vi har også prøvd oss på litt jakttrening, men jeg har desverre ikke bilder derfra.
Etter og ha snakket litt med lederen for jaktavd i retrieverklubben østfold blir det nok ikke no jaktkurs for nybegynnere der med det første, men jeg ble anbefalt og prøve og trene litt sammen med en geng som trener jakt på enkelte kvelder sånn innimellom.
Som sagt så gjort, på tirsdag troppet jeg opp, og ble ønsket velkommen og tatt godt vare på.
Og jeg fikk se hvordan ting skal gjøres, og jeg må si jeg ble meget imponert over de rutinerte hundene som var der, rett og slett litt skremt av nivået, men dette er hunder som stiller til jaktprøver, og det er ikke mitt mål til og begynne med, jeg er ute etter at Frøya skal greie seg nogenlunde på praktisk jakt :).
Føya ble veldig giret når dummiene begynnte og fly gjenomm lufta og startpistolen begynte og smelle i hytt og pine, de andre hundene kunne ikke bry seg mindre om det som skjedde, helt til de fikk kommando om og hente, da var det andre boller.
Så vi fikk beskjed om og trene mye ro.
Men hu var veldig stolt når ho fikk lov til og hente en dummy, da kom ho troppende med den i munnen og det lyste glede av ho, så dette var både hund og eier enige om når vi kom hjemm at dette var moro, så neste trening skal vi også prøve og få med oss.

Eller så i går var det som sagt båtuttsetting, og jeg var veldig spent på Frøya i båt, men det gikk over all forventing, klart skeptisk var ho til og begynne med, og ville helst sitte i fanget, men etter ei stund tuslet ho runt på båten som den naturligste ting i verden, og ingen tegn til sjøsyke, men det var flatt vann da, så det gjenstår og se åssen det går i litt bølger.

Høyt henger båten

Dagens styrmann storebror Kai Rino Tryggest på fanget til og begynne med.

Så undersøker vi litt forsiktig.

Og til slutt sikkerheten selv.
Vel, da er det bare og håpe på en litt bedre sommer en den vi hadde i fjor, og satse på mange fine turer i skjærgården for både folk og hund.
Frem til neste gang ha det flott.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: