Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / Hummer og kanari
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt, Frøya

Hummer og kanari

Hei som dere sikkert legger merke til har nå bloggen fått ny adresse, og nytt utseende, og den har vel egentlig vært klar noen uker, men jeg har bare ikke fått rotet meg til og skrive noe her ennå.

06092013-IMG_6393

Frøya venter på duer

Vel Høsten er veldig godt i gang, så er jakta og hummerfiske, det siste forøvrig med ett veldig skuffende utbytte, men det hører med til spenningen det, så blir det flere hummer som overlever til neste år.

 

lite hummer i boksen

lite hummer i boksen

Men så har jeg en liten mistanke om at det muligens er flere som har vært og tittet litt i teinene mine, det går rykter om at det er enkelte i distriktet som ikke klarer og la være.

hummer

hummer

Men noe hummer har det blitt, og de er fryst ned etter alle kunstens regler for og tas frem ved en spesiell anledning, hummerfisket er avsluttet for i år.

tauer båten til tante og onkel

tauer båten til tante og onkel

Mitt under hummerfiske fikk tante og onkel trøbbel med båten, tror det var tett kjølevannsinntak som var problemet, så da trengte de hjelp til og komme seg til opptaksrampa, men det var bare hyggelig og kunne hjelpe til.

vel dett ble det første innlegget i den nye bloggen, men skal virkelig prøve og bli litt flinkere til og skrive litt mere her.

vil også si tusen takk til Lars Erik for god hjelp til og sette opp den nye bloggen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: