Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Grått og vått
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Grått og vått

Hei igjen, er en stund siden sist nå, men vi lever i beste velgående.
Nå er det ikke lenge igjen til snøen må gi slipp her i distrikte, men det er jammen på tide den forsvinner nå, dette er den lengste vinteren jeg kan huske vi har hatt her.

Om Onsdagen hadde vi siste kursdag på det vidregående kurset vi har gått på i vinter, trist var det for det var en flott gjeng som vi har gått på kurs sammen med, men vi har lært masse, og hatt stor fremgang og nytte av det vi har lært, selfølgelig har vi en masse trening og læring igjen, men nå tar vi en liten pause i kursvirksomheten, og venter på at retriverklubben skal starte opp med jaktkurs.

Nå går jeg og lurer på om det kan være løpetid rett rund hjørnet, fordi Frøya har begynt og skvette rundt veldig mye når vi er ute og går tur, men det er kanskje bare noe jeg har fått for meg.

Bildene i dag er fra dagens tur til rørfjell, jeg gikk ut med gått modt og trodde det skulle være mer bart på stien en det var, men sta som jeg er kom vi oss opp til toppen, for Frøya var det null problem men jeg var nesten sikker på at jeg skulle få hjerteinnfarkt og litt til i de bratteste partiene, det var ille tungt og gå i den bløte snøen, men som sagt kom vi oss opp, og nedover gikk det som en lek.

Håper jeg får med Oscar og Per på den samme turen med grilling i løpet av Påsken 🙂

Eller ha en flott påske alle sammen jeg må desverre jobbe man tir og onsdag før jeg kan ta ferie.

Det er fortsatt snø, men den er BLØT.

Frøya på branntomta etter skogbrannen i 2008

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: