Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Godt nytt år
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Blogg, Frøya, Macro

Godt nytt år

Frøya stiller villig opp som modell.

Hei igjen

Så har vi bikket over til 2018. tiden går fort, og jeg skriver så alt for sjeldent her i bloggen.

Jula og nyttår er vel overstått, og det er hverdag igjen, men jeg har nå langfri og endelig fått tid til og prøve ut julepresangen jeg fikk av Frøya.

Jenta mi kjøpte tok på seg spanderpelsen og slo til med ett splitter nytt kamera, og her er det mye nytt og lære seg.

Bildene mine blir neppe no bedre av den grunn, men det er nå noe med og ha noe nytt, mitt andre kamera ble kjøpt brukt, så det er deilig med ett nytt, Tusen Tusen Takk kjære Frøya.

 

 

Hvem tramper på min bru.

Jeg er fortsatt i jobb på Unger fabrikker, men ennå kun på kontrakt, så får tiden vise om det blir fast etterhvert, en ting er sikkert og det er at jeg trives veldig godt der, så jeg satser på at det ender opp med fast stilling.

 

 

Vinterlys i skogen

 

Årets nyttårsforsett må bli at jeg skal bli flinkere til og bruke kameraet litt oftere, samt prøve og komme meg ut i «villmarka» litt oftere, samt og bli flinkere til og bruke bloggen.

Hmm ble faktisk tre forsett det, men alle gode ting er tre, så for vi se hvor langt det holder.

Vinteren i østfold lar seg vente på, men det er vel det som har blitt standaren her, lite snø og mest slaps og null grader, det går som regel noen år mellom hver gang vi har en snøvinter, men nå er det på høy tid med litt snø syntes jeg.

 

urkraften ligger og venter

Men ikke alt venter på snå og kulde, naturen venter på våren slik som denne knoppen som venter på mildvær og lengere dager, urkraften i knoppen ligger i dvale og venter på og kunne sprenge seg frem, og ser vi på klokka har dagen allerede blitt 24 min lengere siden solværv.

Vel dette ble årets første innlegg, og igjen alt godt i det nye Året ønskes alle kjente og ukjente som måtte rote seg inn her på min lille blogg.

 

 

 
 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: