Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Godt nytt år
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Hei folkens, så er vi godt i gang med 2017, og det er med opptimisme jeg har startet det nye året, men også med usikkerhet.

Som sikkert en del av dere har fått med seg har jeg siden november vært i jobb igjen, og det er bare så ufattelig deilig og kunne dra på ærbe igjen, på en plass med ett flott miljø.

Frem til nå har jeg vært plassert på ett skift, sammen med to hærlige mennesker, og jeg har gledet meg til og gå på jobb vær dag, men nå siste uken har jeg blitt flyttet over på dagtid, og det virker og være hyggelige mennesker her også, alt i alt er mitt inntrykk at miljøet på Unger er veldig godt.

Lerviksundet i dag

Men det er en ting som er litt slitsomt, og det er usikkerheten om hvor lenge jeg faktisk har jobb.

Nå er det sånn at jeg kun er innleid hjelp via bemaningsbyrået Personalhuset, og har kun kontrakt til februar, men jeg har fått gode tilbakemeldinger, men alt er veldig usikkert, og det gnager litt og ikke vite om en får fortsette eller ikke, for det er intet jeg heller vill en og få fast jobb, jeg trives som sagt veldig godt, men jeg får ta en dag av gangen og krysse alt jeg har av lemmer.

 

minusgrader men snøen venter på seg

Vel spennende tider er det ivartfall.

Frøya er ikke like sikker på om ho liker at jeg er i jobb igjen, men vi prøver og få gått en god tur vær dag, med litt innlagdt søk og masse lek, og ho er uansett ikke alene når jeg er på jobb, koser seg sammen med Mor og Far og blir ordentlig borskjemt, og ho har vent seg til at jeg nå har jobbet til alle døgnets tider (skift).

 

hva har skjedd med badedammen?

 

Vel da gjenstår det for meg og takke alle for det gammle året, og alt det beste for det nye, og velkommen tilbake hit til bloggen.

Alle bildene er tatt på dagen søndagstur.

Is innerst i Lerviksundet

 

 

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: