Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Godt nytt år
2. Søndag i advent Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider

Ukategorisert

Godt nytt år

IMG_2505-Edit

 

 

Så er det nytt år igjen, og mange har kanskje nyttårsforsetter, selv har jeg ingen slike, men mange ønsker for det nye året, men det er ønsker jeg må jobbe for og klare å få de oppfylt.

Mitt ønske nr En er og komme meg ut i jobb, få en grunn til og måtte stå opp om morran, og ikke minst å treffe folk, det og gå arbeidsledig i lengere tid slik som jeg har gjort nå er rett og slett helsefarlig, jeg merker selv at jeg er mye sur og grinete å liker slett ikke den personen jeg ofte fremstår som nå.

Det kan gå dager mellom vær gang jeg snakker med folk, og jo sjeldnere man er ute desto mere kvier en seg for og treffe folk, og når samtidig er håpløs på «smalltolk» så blir det vanskelig og bli kjent med nye mennesker, så der har jeg virkelig noe og jobbe med.

Så mitt ønske nr2 for det nye året er at jeg må prøve å komme meg litt mere ut blant folk.

Ett tredje ønske jeg har for det nye året, er og komme meg litt mere ut i naturen, vel det og gå turer i skog og mark er jeg nok flink til, men jeg mener komme seg ut på overnattingsturer for og ordentlig kunne kjenne på naturfølelsen, jeg snakker ikke om ekstremturer, og det behøver ikke være langt avgårde, men for og få dette til er jeg også litt avhengig av og kunne få med turfølge.

Vel helt avhengig av det er jeg kanskje ikke, men jeg syntes det er litt tryggere og være 2 eller fler på tur spesielt med tanke på diabetesen.

Så klarer jeg og få til noe av dette, så skal jeg være strålende fornøyd.

Vel vi har nok alle våre små og store ønsker for det nye året, og jeg håper alle dine ønsker går i oppfyllelse så med det ønsker jeg dere alle ett godt nytt år.

 

 

IMG_2482

 

 

Til slutt en stor takk til de som står meg nær å som holder ut med meg.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: