Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Godt nytt år
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Godt nytt år

Ett riktig godt nytt år til alle som leser bloggen.
Vel da er julefeiringa over for denne gang, og det er på tide og komme seg tilbake til hverdagen igjen, men du verden som vi har kost oss med 14. dagers ferie.
Vi har gått mange og lange turer, og årets juletre var det Frøya som var i skogen og plukket ut.
Juleaften var vi hjemme sammen med mor og far, og det var tradisjonen tro ribbe med tilbehør, og det smakte akkurat som det skulle, bare spør Frøya, ho fikk ogsa smake litt.
Første juledag var mine 2 søstre hjemme, samen med kællær og unger, så da var det full fart, noe som Frøya syntes er helt åleræit, unger er gøy.
Og i dagene etter det har vi bare kost oss med turer hit og dit, vi har vært og besøkt favoritttanta til Frøya nemlik Kirsten fordi der er det alltid masse hundegodt og masse oppmerksomhet og få, og vi har vært og besøkt Ariel, og der holdt de på ute i ett par timer, og fikk utløpt masse energi.
Engelsviken i solnedgang
Nyttårsaften tilbrakte vi hos fam ytterstad, og det ble en livat kveld for der i huset er det en 12 uker gammel valp som heter Storm, og som er en alaskian huskie.
Så med 3 unger pluss valp var Frøya godt og trett når vi kom hjem utpå natten, hadde med kameraet for og ta nyttårbilder, men som jeg ofte har gjort glemte jeg igjen minnekortet hjemme.
Vi hadde en veldig hyggelig nyttårsfering og vi spilte spill og koste oss med fylt kalkun, er alltid trivelig hos fam ytterstad.

hvem har vært her tro?
Men på dagens tur hadde jeg med meg kameraet med minnekort og fikk tatt noen bilder.
Og i dag har det faktisk vært mildt ute, dvs runt 0 grader, så vi har vært ute i flere timer i dag.
har så lyst og bade
Vel turen i dag gikk via Solviken og som vanlig hadde Frøya veldig lyst til og bade, men i dag var det ett isbelte som gjorde det veldig vanskelig, så det ble med litt lek i vannkanten.
ikke lett og måtte gå videre, og vekk fra badestranda
Og selv om matfar hadde lyst til og gå videre så måtte jo Frøya ta en ekstra runde nede på stranda, for selv om det ikke gikk og bade i dag var det masse spennende sjølukt av tang og tare der 🙂
Og så over til mitt siste prosjekt.
hadde opprinnelig planer om og kjøpe meg en van, men ettersom det ble så problematisk med og utvide sertifikatet på kveldstid ble det som kjent oppgitt, så nå har jeg kjøpt meg campingvogn isteden.
Vogna er av merket Hobby prestige og er 520 lang og 220 bred, så nå er plannlegginga av somerferien i gang, og det er store muligheter for at jeg nå kan få rotet meg nordover slik at jeg får sett nordnorge.
vogna er en 87 mod og er meget pen både utvendig og innvendig så jeg tror jeg har gjort ett godt kjøp, selv om den på bildet er veldig møkkete, noe den ble når jeg hentet den.
Kjøpte den på Elverum så den ble møkkete på veg hjem på saltete og klinete veger, men det har vært for kaldt til og vaske den.
Det var det vi hadde og dele denne gang, og igjen en Riktig Godt Nytt År.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: