Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Frøya har vondt i labben
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Frøya har vondt i labben

Vel på torsdag begynte Frøya og halte bittelitte grann på venstre frambein og vi undersøkte det så godt vi kunne for og se om ho kunne fått noe i labben som kvist torne eller no sånt, men fant ingen ting, vel vel tenkte vi og vi får se det an til i morgen.
Vel fredagen kom og vi sto opp og Frøya haltet nå mere en på torsdag, så jeg ringte dyrlegen og fikk time kl 11.
Dyrlegen fant ikke no galt han heller etter en grudig undersøkelse, han var også med ut for og gå en tur slik at han kunne se ordentlig hvordan ho haltet men til ingen nytte.
Da ble det bestemt at røngenbilder var sikkrest for og være på den trygge siden.
Så da fikk ho sprøyte, og ble borte, og jeg måtte vente , og for en grusom ventetid.
Det ble tatt 8 bilder tilsammen og ingen av de viste noe galt heldigvis, så det ble konkludert med at ho har fått en strekk.
Etter en stund begynte Frøya og våkne opp, og gjorde ett tappert forsøk på og logre når ho så meg, men var rimelig omtåket og når ho prøvde og gå sjanglet ho som en full sjømann stakkar.
Vi fikk så beskjed om og ta det veldig rolig noen dager, samt vi fikk med noen smertestillende piller vi skal gi hvis ho viser tegn på vond.
Vel vi kjørte hjem og Frøya sov resten av kvelden sliten etter dagens hendelser.
På Lørdag var foten mye bedre, og det er ikke lett og stagge lekelysten til Frøya, hu var klar for hopp og spring, og skjønte ikke hvorfor vi ikke kunne leke ute som vi pleier.
I dag Søndag er det nesten så vi ikke kan se at ho halter i det heletatt, men vi tar det nok litt rolig noen dager til, til Frøyas store fortvilelse.
Det gikk jo bra denne gangen, men du verden vor urolig en blir når det feiler denne pelsdotten noe.

Dette er også lagt inn på
http://carvecanemc-kull.blogspot.com/

5 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: