Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Fototur i nærområdet
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Blogg, Frøya, Macro

Fototur i nærområdet

Lenge til gåsejak

Vel nå som Frøya er nyopperert, så blir matfar litt rastløs, blitt avhengig av turer jeg også, så i dag ble det en bitteliten tur alene med kameraet, mens Frøya var hjemme oss mor og far.

En trenger ikke gå så mange meter for og finne motiver, spesiet ikke nå som naturen er i ferd med og eksplodere, og jeg kjenner litt på at jeg er alt for sjeldent ute med kameraet, da innstilinger ikke sitter 100% men må tenke meg om hver gang jeg skal stille inn manuelt.

Litt oppdatering på Frøya skal jeg også ta med, ho har tatt opperasjonen veldig godt, og de første dagene skjønte ho at det var ro som gjaldt, ho hadde nok litt vond også selv om ho ikke ville vise det, men har fått smertestillende medesiner 2 ganger om dagen inntil i går.

Men de to siste dagene har ho blitt betraktlig raskere, og mener nok selv at nå er nok med rolige dager, selvsagt er ikke matfar enig i det, og vi får vente og se hva dyrlegen sier når vi skal dra og ta stinga senere til uka.

Men vi er opptimistiske om at dette skal gå bra, men vi vet jo ikke sikkert ennå, det gjenstår 12 uker med cellegift, men dyrlegen forsikrer at den kuren ikke skal ha noe og si for formen til Frøya, så vi venter mest på at såret skal gro seg fint, slik at bading i sjø og gjørme kan gjenomføres igjen slik Frøya elsker det.

best i sort hvitt

Ellers ønsker jeg dere alle fortsatt god påske, og nyt det flotte påskeværet.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: