Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Flott helg
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Flott helg

Frøya koser seg med grisehale.
Hei her kommer en liten opptatering fra Engelsviken, vi lever og har det bra, og nyter siste rest av en flott helg.
Det har vel egentlig ikke skjedd så mye spennende her de siste ukene, så det blir mest bilder.
Vel for 14 dager siden var vi igjen en tur hos dyrlegen, denne gangen for og vedlikeholde rabiesvaksinen, men Frøya husket det siste besøket veldig godt (hjertescanningen) og hadde overhodet ikke lyst til og gå inn til dyrlegen, men det var fort gjort, men ikke fort nok for Frøya, og ho nermest løp ut når vi var ferdige, så det spørs om ikke legeskrekken har kommet for og bli :(.
Ellers har vi denne uken også vært og besøkt tante på kjenne, og der bor Ariel som elsker og få besøk av Frøya
Vakre Ariel (goldendoddle)
Alltid koselig på kjenne, men nå har disse utspekulerte hundene funnet ut hvordan de kan komme seg på utsiden av gjerdet, så nå går det ikke og la de være ute i hagen alene lenger desverre, så det blir desto mere livat inne, disse 2 klarer jo ikke holde seg rolige i sammen hele tiden :).
hvem er sterkest i dag tro?
Ellers har det vært to nevøer på besøk her i helgen, og på fredagskvelden fikk den eldste av dem være med på kveldstur sammen med Per og Oscar (minsten sov) og gutten har anlegg for og bli hundetrener, utstyrt med hundegotterier hadde han 2 tollertroll i sin hule hånd, og de satt og dekket og ble sittende med glans i håp om litt godterier fra barnehånd 🙂 og guttungen storkoste seg med kontroll på hundene, litt gjemsel ble det også, men det var nok ikke lett og gjemme seg for 2 skarpe neser.
Nyklekkede kyllinger på kjenne.
På lørdag tok jeg med meg guttene ut på tur i herlig nesten vårvær, og vi koste oss veldig alle 4.
Stakkars snekka lengter etter våren
Turen gikk først ned til stranda for og ta en sjekk på båten som denne vinteren ligger ute, og der ligger den godt i isen og fryser, men nå ser det ut til at den værste kulda forhåpentligvis er over, ivartfall for en stund.
 Frøya elsker og være på tur med guttene
Som alltid når guttene er på tur, så blir det mye skravling, de har alltid mye og fortelle, og alltid mye de lurer på, men trivelig og ha de med på tur er det, de finner ting, og samler ting leker og prekær 🙂
Litt aking i skogen.
Så gikk vi en tur opp i skoen der SFO på den lokale skolen har lagd en stor lavo, og der ble det litt aking og moro, så etter ett par tre timer satte vi nesa hjem til middag som etter guttenes ønske var pølse og potetstappe.
Nå skal jeg nyte siste rest av helga med og ta meg en time i badstuen, og Frøya ligger ved siden av meg og halvsover storfornøyd med helga 🙂
Fortsatt god søndag.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: