Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Bilder / Foto / Flott frihelg
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Bilder / Foto, Frøya

Flott frihelg

14062014-IMG_7251

En ukjent plante

Hei igjen, etter en kjempeflott helg med nydelig vær, så har jeg hatt med kameraet ut på tur, og tatt noen bilder, blomsterbildene er jeg ikke sikker på hva plantene heter, så er det noen eksperter innom her så fortell gjerne hva det er bilder av.

14062014-IMG_7258

Nok en ukjent plante

Alle bildene er tatt ute i skogen, så jeg antar at det er villblomster.

vet ikke hva denne heter heller.

vet ikke hva denne heter heller.

Men det er ikke bare kameraet som har vært med på tur, selvfølgelig har også Frøya vært med på tur, og som veldig ofte før så har verdens beste turkompis Oscar og Per vært med oss på kveldstur både fredag og lørdag.

To gode turkompiser Frøya og Oscar

To gode turkompiser Frøya og Oscar

Og hvor finner man ofte Frøya når man er ute og går tur, jo mitt i sølebekken 🙂

14062014-IMG_7266

Frøya hater vann og søle 🙂

Ved møllerdamen går det nå om sommeren noen sauer og beiter, og to hunder har veldig lyst til og hilse på og leke litt med de, og disse sauene er tydlig vant med hunder, men vill ikke ha de helt innpå seg, til Frøya og Oscar`s store skuffelse.

Sauer er ålreite dyt

Sauer er ålreite dyt

På søndagsmorgene var det tid for en fisketur, og kompis Henning kom litt føre kl sju på morgene, det var tid for og dra ut og prøve og lure makrellen.

Skostællen bader i morgensol

Skostællen bader i morgensol

I nydelig morgensol kjørte vi ut på fjorden, med godt håp om storfangst, med tanke på den fine fangsten siste helg.

15062014-IMG_7279

En av kiel båtene på veg til Oslo

Dagens fangst bli ikke like bra som vi håpet på, men det ble akkurat nok til en midag til Henning sin familie, fem makreller og en liten sjøørret som jeg tok selv 🙂

Henning med en makrell

Henning med en makrell

Takk for turene folkens, håper det blir mange flere, og som sagt, er det noen som vet hva plantene heter så ligger kommentatorfeltet åpent.

 

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: