Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Ferietid
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Ferietid

to gode venner på kveldstur i skogen
Vel da var endelig tid for ferie for meg også, men ferieværet er ikke noe og rope hurra for, er meldt regn hele den første uken.
Men det nytter ikke sutre over det, det hjelper ingenting.
Har tenkt og bruke en del av ferien på buerskogen camping, der jeg har satt opp camingvogna mi, var der i helgen som var og satte opp gulvet til forteltet, og fikk god hjelp av min søster Mari Anne og Svoger.
Så nå er alt klart til og lage noen koslige dager der, og har folk lyst til og komme på besøk er dere hjertlige velkommen.
Bilder fra campen kommer når jeg klerer og huske på og ta med kameraet dit.
Frøya storkoser seg på slogstur
Dagens bilder er fra kveldens tur som Frøya Oscar Per og jeg tok i området rundt Elingård, ett flott område og gå tur i.
Og vi gleder oss alle fire til vi skal på jakt i heggeli som er ett jakttereng vi har leid, som ligger litt nord for sørkedalen mellom bærum og hønefoss, terenget virker lovende med både rådyr skogsfugl og en del vann med mulighet for ender og gås, og det beste er at vi har ei firmahytte mitt i terenget, så vi ser frem til noen langhelger der.
sjarmtrollet Oscar koser seg også på skogstur.
Ellers er det vel ikke så veldig mye nytt og fortelle anet en at vi som sagt venter ille på godt ferievær, slik at vi kan utforske det flotte terenget rund campingen kanskje vi finner  sopp og bær som vi kan lage noe godt ut av.
mye pent og se på i skogen viss en titter litt etter
blåklokke titter frem blant gresset
Vel det var det for denne gang, men jeg kommer tilbake med bilder fra campingen ettervært, og legg veldig gjerne igjen en kommentar eller en hilsen i gjesteboken.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: