Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Endelig ferdig med løpetid
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Endelig ferdig med løpetid

Endelig er den første løpetiden ferdig, og gjensynsgleden med Oscar var stor, det var godt og leke litt med bestekompisen etter 20 dager uten lek og morro sammen.
Som dere ser er det nå ordentlig vår, fuglene synger og naturen våkner etter en lang vinter, selvom den helt store tempraturen ikke helt har kommet ennå, er fortsatt nattefrost, men i solveggen er det godt.
Selvom det ikke har blitt no lek med Oscar de siste ukene har ikke Frøya vært helt alene hele tiden, vi har vært en tur hos Evelyn og besøkt Ariel og også der var det full fart, spesielt morro og nytt var det at det var flere hønsgarder der med masse høner, og løpe frem og tilbake foran hønene mens de kaklet og flakset var helt topp, selvom hønene kanskje ikke syntes det var like morro da frøya nok minner en god del om en rev (de bryr seg ikke om Ariel?).

Som dere ser var første møte etter løpetid med Oscar ved vannet nærmere sagt i flåtaviken, og på bilde ser dere 2 kompiser på veg ned for og sjekke ut dette våte greiene litt nærmere, og det var ille spennende og lukte på tang og skjell.


Men i motsetning til i vinter så var dette våte greiene litt «varmere» nå, og det fristet til litt mere utforskning, og når det ble kastet en flott pinne ut i vannet mente Frøya at der kunne ikke den fine pinnen være, så satte hu i full sprang ut i vannet for og hente pinnen.
Oscar var litt mere skeptisk og sto igjen på land litt lettere forskremt og pep etter Frøya at dette er ikke helt trygt, men når han så frøya springe runt i vannet tok det ikke så ille lang tid før han også prøvde seg, og så var de i gang med og løpe i vannet så spruten sto rundt dem begge 2.


Vi fikk også besøk av en portogisisk vannhund som også ville være med og leke litt, og det var full fart, den eneste vi savnet var Mikkel, men han var opptatt på hundekurs, (han går det kurset som Frøya og Oscar var ferdig med til påske) men vi håper han kommer med og leker og trener ved neste annleding.


Til slutt slenger jeg med ett bilde av snekka mi som jeg har fått gravd frem fra presseninga etter vinteren, og det er utrolig hvor møkkete en båt blir etter vinteren selvom den står under presening og stativ.
Regner med og starte pussen til helga hvis været tilater det, men jeg har noen uker på meg, det er ikke fellesutak i havna før 12 mai, men dat må alt være klart også.
Er ille spent på hvordan Frøya vil reagere på båt.
Eller ha det godt alle sammen og ta godt vare på dere selv 🙂

4 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: