Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / En nydelig påske er over
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

En nydelig påske er over

Frøya sitter og venter på Oscar.
Vel da er denne påsken over, og for en feiende flott påske det har vært, nydelig vær vær dag og temperaturer på over 20 grader nesten vær dag.
og her kommer Oscar og Per
Her i gården har vi brukt mesteparten av påska nede i båthavna, og nå er båten klar for årets sesong, som starter 6. mai, da kommer krana og setter ut.
Men det har selvfølgelig også blitt mange turer på frøya, og ho har også vært med på båtpuss.
Har desverre ikke blitt grilltur denne påsken, men vi har jo vært på mange grillturer tidligere i vinter da.
Litt vennskaplig bryting, her har Frøya overtaket på Oscar
Ellers går vi og venter litt på løpetid, det er nå 6 måneder siden sist, og vi regner med at den ikke er så veldig langt unna selvom det nesten gikk 7 måneder mellem sistgang., men det er vanskelig og si hvor langt unna den er, noen hannhunder er veldig ivrige på og lukte, mens andre knapt nok er interesserte.
Godesøk i vinterens siste snø
Har ikke fått tatt noen bilder i påsken, så dagens bilder er fra en tur sammen med Per og Oscar for ca 14 dager siden, den snøen som var da er nå borte, nå begynner bjørka og bli grønn, og det samme gjør plenen hvitveisen står i full blomst og livet er rett og slett topp, vi våkner til voldsomt fugglekvitter vær dag 🙂
Takk for denne gang og nyt resten av søndagen mandagen.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: