Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / En liten oppdatering
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Ukategorisert

En liten oppdatering

Hei igjen, veldig lenge siden det kom noe nytt her nå, og det er vel egentlig ikke så mye spennende i dag heller, men jeg skal innrømme at det har vært noen harde uker.
kortversjonen er bihulebetennelse, så datt jeg ned fra gardintrappa når hekken skulle klippes og slo ryggen så den ble så vond at jeg ble sykemeldt en uke, deretter fikk jeg tannverk som til slutt endte med trekking, så 14 dager senere fikk jeg jaggu tannverk igen, men denne gangen holdt det med plumbe, og som om ikke det var nok så røk pc`n min for 14 dager siden, så da var det ut og handle ny pc, den gamle var 7 år gammel og det har skjedd mye på datafronten på 7 år.
Den nye er ett ordentlig råskinn i forholdt til den gamle.

Andemor med nyklekkede kyllinger
Det er en hærlig årstid vi er inne i, selv om både Frøya og jeg syns det var litt i varmeste laget pinsehelga, vi målte 32C i skyggen på det varmeste, og det ble ikke så lange turer da, men det ble en del bading da.
Frøya og Oscar på tur
Men vi prøver og komme oss ut vær dag, og ofte er Per og Oscar med oss ut i skog og mark, og vi treffer på ender og rådyr, og nyter naturen.
Per og Oscar
Frøya samler ved
Frøya har fått det for seg at vi trenger mere ved til vinteren, og samler så godt ho kan, veldig ofte skal ho ha med seg pinner hjem, og det er ikke alltid de minste pinnene ho velger seg ut 🙂
Men sta som en toller er ho, og uansett størrelse skal pinnen med hjem.
Vel det var ikke rare oppdateringa, men jeg skal prøve og stramme meg litt opp og oppdatere litt oftere, nå som ny pc er i hus.
Til slutt nevner jeg at at Frøya nå har løpetid, den startet om fredagen, så nå må det passes veldig godt på, for alle hanhundene i nabolaget syntes Frøya lukter veldig godt om dagen.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: