Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Knivmaking / En kniv blir til del 2
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Knivmaking, Ukategorisert

En kniv blir til del 2

Vel da har det vært noen litt sure høstdager, og da passer det og fortsette på mitt lille knivprosjekt.

Det neste som sto på tur var og lage hull til knivbladet, og etter litt oppmåling fikk jeg da raspet ut ett hull som passet ganske bra.

img_3742-edit

så var det og bestemme seg for fasongen på skaftet da, og etter mye kludring kom jeg til at jeg ville holde meg til en enkel form, og kom frem til denne malen.

dsc_0027-edit

og da gjenstår det og få overført dette til skafteemne.

Først begynner jeg med grovutskjæring og da blir det sånn.

dsc_0030-edit

så er det og gå til med fil og pussepapir og god tid, for dette er koseærbe som tar tid.

og etter en god del timer sitter jeg med dette.

dsc_0031-edit

Ennå er den bare grovpusset, men med hockeykamp på nettradio og masse pussepapir fra 60 og opp til 800 korn så sitter jeg igjen med dette.

img_3850-edit

Neste steg er og lime bladet og skaftet, men det tenkte jeg og gjøre i dag på mandag.

Men så etter at jeg vannbeiset og lot den tørke over natta så opptaget jeg det kjedelige.

En mikrosprekk som jeg ikke har sett har åpnet seg i låpet av natta.

img_3849-edit

Og desverre går den sprekken dypt, så da er det bare og forkaste det emne, heldigvis dukket det opp føre jeg rakk og lime skaftet.

Dette emnet er laget av ett gammelt epletre, og jeg tenker at jeg prøver og lage meg ett nytt emne i epltre for jeg liker veldig godt fargen og spillet i treverket.

Så da er det bare og vente på flere gråe dager, og starte opp på nytt.

 
Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: