Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Båt og jakt / En jakthelg er over
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Båt og jakt

En jakthelg er over

Vel dette innlegget blir desverre uten bilder, da jeg her litt problemer med kameraet mitt om dagen, men jeg for vel prøve og oppdatere litt om de siste par ukene.
Vi har fått svar på HD og AD prøvene og fikk A på begge, det vil si at Frøya er fri.

Sist Lørdag var vi og hilste på Cheri (søster til Frøya) som var i stikkaåsen for og gå spor, og det var ei flott jente littegranne større en Frøya, og like sta og egen.
Søskenkjærlighetet blomstret for di var fort i tottene på hvarandre, begge to ville ha den samme pinnen og ingen av de ville gi den fra seg, så de sto i vær sin ende og dro og knurret, men morro var det og se åssen kullsøstra var kontra Frøya.
Jeg hadde da med kameraet mitt, men hadde da som det surrehue jeg er glemt og ta med minnekortet, som sto igjen hjemme i pc`n

Eller fikk Frøya prøve seg på ett lite nybegynnerspor, og snuste og jobbet seg fremover i skogen, og til slutt fant ho en rådyrskank som ho var litt skeptisk til selv om ho fikk masse skryt når hu fant den, spor det ga mersmak så nå har jeg vært hos den lokale slakteren her og kjøpt 5 kg frossent storfeblod så nå skal jeg prøve og med Per og Oscar til og gå spor jevnlig fremover.

Denne helgen har Frøya og jeg vært på kanin og gåsejakt, jakte startet fredag den 10. så jeg og en kammerat dro ut på sletterøyene på torsdag kveld, for og være på plass på morgenen når det hele startet, på sletter har det tidligere vært veldig mye kanin, så skuffelsen var stor når det viste seg at det knapt var kanin der i det heletatt i år, men jeg fikk skutt meg en gås, og det er jo også veldig god mat.
Etter og ha trålet øya runt ett par ganger, og også snakket med ett par andre som var der ute, som heller ikke fant no kanin, så flyttet vi oss etter tips fra tante kirsten til søndre missingen, der skulle det også være noe kanin.
Som sagt så gjort ankom vi missingen tidlig på ettermidagen fredag, og der var det betraktlig mye mere kanin en det var på sletter, sammen med kameraten min og tante og peder ble det skutt ca 10-12 kanin, jeg fikk bare en, men er fornøyd like vell, for vi hadde en flott tur, og koste oss veldig på fredagskvelden etter endt jakt.
Frøya viste stor innteresse for kanina men skjønte vell ikke helt at vi ville ha ho til og snuse de opp for oss, men ho storkoste seg, og løp mellom alle 4 hele dagen for og sjekk hva vi gjorde og om vi hadde skutt noe. inne i mellom badet ho i både sjø og gjørmehull som ho fant på øya.
vel etter en liten knært og god mat på kvelden bar det i seng (sov i snekka) og opp ikke like våkene på lørdag og gikk ett par tre runder runt på øya, men da var det stille og rolig (kanin er mest aktive på kvelden) så vell en tre fire stykk, men fikk de aldri på skuddhold.
Så når regnet da kom sånn i 2 tiden fant vu ut at det var bra for denne gang og satte kursen hjemmover.
Som sagt Frøy storkoste seg på jakt, men var dyktig sliten når vi kom hjem, og har for det meste ligget og slappet av i hele dag Søndag.

Det var en liten oppsumering over de viktigste begivenhetene de siste par uker, og skal prøve så godt jeg kan og med noen bilder igjen neste gang.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: