Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / En gledens dag
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

En gledens dag

 Vakre snill goda jenta mi
I går var den dagen som jeg har grudd meg lenge til kommet, nemlig dyrlegebesøket der vi skulle undersøke bi lyden som ble oppdaget ved siste rutinekontroll, jeg har mer eller mindre gått og tenkt på dette hele tiden de siste par tre ukene, og tenk det værste hele tiden.

Men det gikk veldig bra dommen ble at  Frøya har en mild grad av aorta stenose, oversatt til norsk så har hun en liten innsnerving på hoved pulsåra fra hjertet, men at denne er så liten at den vil ikke påvirke Frøya på noen måte.
Gud så lettet jeg ble, har gått og fryktet det værste, og så var det bare en «baggatel», men nå er hun altså friskmeldt.
Men det spørs om ho ikke kommer til og bli litt mere skeptisk til dyrlegen nå, for denne undersøkelsen likte ho ikke noe særlig, og bli holdt liggende nede på siden i 20 min, og så bli barbert da, det var fæle greier, men slapp og ta beroligende, for ho var egentlig veldig flink, men ville fort ut av ultralydrommet når vi var ferdige.
 Rimfrost
I morgen tenker jeg at jeg skal prøve og få unna all julehandel, satser på ett maratonløp der jeg blir ferdig med alt på en dag, er ikke så mye som skal kjøpes, pressanger til ungene, og litt ekstra julemat thats it.

Tenker det er en masse folk som stresser livet av seg om dagen, men det gidder ikke jeg, jula blir ikke noe bedre av den grunn.

I dag er det kun 6 dager igjen til sola snur og det går mot vår 🙂

Vel har vel ikke så mye mere og melde, men det var utrolig godt og få fjernet denne tunge steinen som jeg har hatt  nå de siste ukene.

Ta det pent den siste uke føre jul da folkens.

6 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: