Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / En flott helg
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

En flott helg

 Godt og varmt Hærlig
Blomstene titter frem og nyter sola
Jeg denne helga har rett og slett vært nydelig, med temperaturer som har passert 15 grader i skyggen mitt på dagen.
Dagen i går ble brukt til og kle av båten presenningen, og jeg blir like overrasket vær gang over hvor møkkete den blir under presenningen i løpet av vinteren, vasken har jeg ikke fått startet på, da vannet i havna ikke er skrudd på ennå.
En stor takk til Theodor som hjalp godt til med jobben.
Theodor og Frøya koser seg på tur.
Dagen i dag har vi stort sett vært ute hele dagen, og vi har gått en lang tur, og jeg tror både Theodor og Frøya har kost seg veldig.
Jeg har ivartfall kost meg med sola, men jeg har vell kanskje blitt noen svar skyldig når en liten nevø har spurt og gravd som best han kan o m ting han lurer på, men jeg prøver og svare så godt jeg kan :).
Frøya sjekker ut badetempen
Og når Frøya går løs i nærheten av vann, er det nesten blitt en selvfølge at ut i det vannet skal man.
Litt for kaldt etter min smak, men Frøya digger vannet uansett temperatur, ho bada jo i vinnter når det var 18 minus ute brrrrrr.
Vel vi tuslet også opp til tante Kirsten og Peder, og for første gang fikk jeg se en litt sjenert og stille Theodor, men han livnet da til ettervært der også.
Theodor ute og kjører bil, men ikke alltid lyst til og bli fotografert
Og jeg tror han koste seg veldig når han fikk kjøre bil, for gliset ble veldig stort når han spolte rund på gårdsplassen, og Frøya fulgte nøye med, og skatt unna når bilen kom for nærme.
Alt i alt har vi hatt en flott dag alle tre tror jeg, og håper resten av våren blir like fin.
Ellers av ting vi har gjort vill jeg nevne at sist helg var Oscar og Frøya ute og gikk vårens første blodspor, og begge to var like ivrige på sporet som i høst, veldig morro og se hvordan de jobber seg frem i sporet, selv om vi da begynte med med noen veldig lette spor, tross alt en god stund siden sist de gikk spor.
Vell det var alt for denne gang, fortsatt god vår.





2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: