Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / Det er vår?
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

Det er vår?

 Frøya koser seg i sola med kongen sin
Ja hei igjen, begynner og bli lenge siden jeg har kommet med noe nytt her nå, og jeg skylder på  at en lettere vinterdepresjon har gjort at jeg ikke har lagdt noe inn på en god stund.
Men nå er det vår, eller våren prøver og bryte igjenom enkelte dager, men vinteren må vel snart gi tapt håper jeg.
 Frøya sjekker om det er noen blomster på veg i solveggen
Har det så skjedd noe siden sist?.
Nja ikke så veldig mye spennende, det går i det daglige, bortsett fra en episode som gjorde matfar veldig bekymret.
Våknet opp en dag og fant et tube med fuktighetskrem som det var tygd hull på og som var helt tom, den var så tom at en ikke skulle tro det hadde vært noe på den noengang, så den må ha smakt veldig godt.
Som den bekymrede matfar jeg er var det bare og hive seg på telefonen til dyrlegen og spørre om hva gjør jeg nå, men da fikk jeg beskjed om og ikke bekymre meg for den kremen var av den ufarlige sorten, men litt løs mage måtte jeg regne med.
Og litt rennedrite en dag var alt det ble heldigvis.


 Snekka er godt pakket inn; er nok enda ei stund til båtpuss.
 Isen ligger fortsatt tykk i båthavna
Eller går det som som tidligere nevnt i den daglige tralten, med gode turer og masse kosing, og vi treffer Oscar for trening og lek ett par tre ganger i uka, har desverre ikke bilder av de to sammen i dag.
 Frøya koser seg på de bare flekken som kommer fram
Vi ser virkelig fram til at det blir ordentlig bart i skogen igjen, så vi kan komme i gang med og gå noen blodspor igjen.
Frøya begynte og bli litt god på dette inntil snøen satte en stopper for treninga alt for tidlig i høst, så når det blir bart kommer Per og jeg til og lage masse spor til tollertrolla våre.

 Isen har herjet med enkelte brygger

Telen er i distriktet her kommet seg ned på en halvannen meter enkelte steder så fundametene bå bryggene får kjørt seg, en annen bakdel er at det smeltevannet som blir i gatene bygger seg opp til store issvuller, så det skal bli veldig godt og bli kvitt nattefrosten slik at telen kan slippe taket.

 Alltid like leken
Men Frøya bryr seg egentlig ikke så mye om det er snø eller ei bare hu får gå masse tur, og hvis ho klarer og få med matfar på litt lek er livet helt konge 🙂
Er bare matfar som er lei av og måtte gå med brodder, jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har gått på snørra på grunn av is og holke i vinter, men det blir nok fort glemt tenker jeg.
For nå er det lyst når jeg drar på jobb om morran og fuglene har begynt og kvitre og vi ser enden på en LANG vinter, er ikke normalt at det ligger snø fra november til mars her i østfold.
Frøya har ikke noe imot litt selskap på gulvet
Ellers vill jeg gratulere min far så mye med dagen den 6. mars meg selv med dagen den 18. mars og min mor med dagen i dag den 20. mars.
Så for jeg prøve og ikke vente så lenge til neste gang jeg skriver litt her.
Ha en flott arbeidsuke.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: