Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Chili / Chili Explosion
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

Chili

Chili Explosion

Etter tre uker i drivhus har det rett og slett bare ekplodert, dette går over all forventing.

cayenne large

Masse frukter har begynt og komme frem, og vi er fortsatt i april, det er rett nok de milde sortene som har kommet lengst, men også de sterke har dobblet seg i størrelse.

Det spørs om plassen i drivhuset er stor nok hvis denne utviklingen forsetter, drivhuset er nok litt lite, eller kanskje jeg rett og slett har for mange planter? hadde jo ikke i min villeste fantasi trodd at 41 av 45 sådde frø skulle overleve her oss meg.

Så blir da spørsmålet, hva gjør jeg neste sesong? det er velding mange flere slag jeg har lyst til og prøve, men det med plassen da? drivhuset mitt er på 7,5 kvadrat, og smertegrensen ser ut til å være 40 planter eller færre, det for bare tiden vise, trangt blir det garantert.

Forskjellige slag gir forskjelige farger

Så er det store spørsmålet? hvor mye frukt kan jeg forvente av hver plante, fortsetter dette tydligvis mange, men jeg er helt fersk i gamet, og aner ikke om det vill fortsette og sette like mye frukt utover sesongen.

Ille moro er det hvartfall, og det har gitt mersmak, tenk og være selvforsynt med chili, og ikke minst med noe helt annet en butikkchili, har virkelig forhåpninger med hensyn til styrke på ett par tre av slaga her.

Trangt blir det.

Trangt blir det garantert, men gleder meg vilt til fortsettelsen, spesielt til en kan begynne med prøvesmaking.

One Comment

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: