Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / campingliv / Campinghelg og "ny" bil
Opprasjon chili, sesongen over? Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera)

campingliv

Campinghelg og "ny" bil

Nye bilen
Vel har ikke skjedd så mye siden sist, annet en at jeg brått bestemte meg at nok er nok, og byttet ut den gamle bensinslukende bilen med noe litt nyere, og det ble en 4 dørs nissan navara på grønne skilter, dvs 2 seter, og at Frøya har fått hele bakseteplassen til eget bur, og det liker hun godt for der kan hu følge med ut vinduene, og det klarte hun ikke i det gamle bilburet.
Ole Jacob og Frøya på tur
Eller denne helga har Ole Jacob og jeg vert en tur i campingvogna og har hatt en flott helg med bare oss gutta, tror Ole Jacob har kost seg med hulegraving og froskejakt sammen men en annen gutt på vampingen.
Frøya i full fart i skogen
Eller som alltid storkoser Frøya seg på camping med gode naboer som er både 2 og 4 beinte 🙂
Ellers er det ikke så mye og melde, annet en at det er meldt en masse regn de neste dagene, men vi får ta det med ett smil ig gjøre det beste ut av det.
Neste helg hadde jeg tenk meg en tur ut på sjøen og prøve sjøfuggelen så vi får satse på at det ikke bløser alt for mye slik at vi kommer oss ut, og jeg skal prøve og huske på kameraet så det blir noen bilder derfra.
fortsatt god søndag.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: