Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Ukategorisert / Bilder fra påsken
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Ukategorisert

Bilder fra påsken

Vel det er lenge siden det kom noe nytt her, og har vel egentlig ikke så mye nytt og komme med nå heller, men legger ut noen bolder fra påsken, som ble tilbrakt  i kaldt vær på Buerskogen camping.
Fullmåne over øresjøen
Nå har jeg en veldig masete jente som er proppfull av energi her, og grunnen er at ho ikke har fått vært ute på ordentlig tur siden søndagen, og grunnen er at han dumme matfaren skulle klippe hekken på søndagen og klarte da og dette ned fra gardintrappe, og da selfølgelig fra toppen (sju trinn) og slo ryggen kraftig, med det reslultatet at ryggen nå er stiv som en stokk, og jeg knapt klarer og gå.
Er sykmeldt ut denne uken og håper inderlig dette går over snart, og det tror jeg Frøya også håper, for der er det mye innsperret energi, og det bare på 3 dager.
Hva skjer nå æ?
Selv om det var kaldt på Buerskogen, nede i 12 minus på det meste om natten hindret ikke det Frøya i og kaste seg ut i det «forfriskende» vannet, ho var nede og badet vær dag i påsken, selv om det var snø i lufta den ene dagen, ikke noe nøling på og kjenne på vannet føre badet.
Hærlig jeg får lov til og bade
Ille moro og hive seg ut i det «deilige» vannet
Hadde også besøk på campen i påska, på torsdag var søster svoger og ungene der på en liten dagstur, og vi grillet og spilte kort og hadde det koselig.
Ragnar og Sirirak
På fredag hadde jeg besøk av min kollega Ragnar med frue, veldig koselig at dere tok dere tid til og besøke meg på campingen.
Sirirak syntes nok det var litt kaldt, ho var ofte borte ved ovnen og varmet seg litt, men det er kanskje ikke så rart du hu kommer fra ett veldig varmere sted, og kun har bodd i norge noen måneder, men kjempekoslig jente, takk for besøket og hjertelig velkommen tilbake.
Vel det var det for denne gang, nå må jeg finne på noe til den frustrerte jenta mi her, godesøk i stua eller noe, så satser jeg på at ryggen veldig snart blir bra igjen, slik at vi kommer oss ut i skog og mark.

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: