Herlige Frøya

Herlige Frøya

filmsnutt av Frøya

Les mer
Natthimmel

Natthimmel

bilder og innlegg fra natt og himmel

Les mer
Turer

Turer

Turer som kanskje kan være til Inspirasjon

Les mer
Hjem / Blogg / Frøya / 1. søndag i advent, og vi lever fortsatt
Chili Explosion Frøya+Vann=Sant Operasjon Chili part 3 Snø Operasjon Chili Part 2 Søndagstur. Operasjon Chili Nøtte Gratulerer med 11års dagen jenta mi Radio er Artig. 30 grader varmt. Hva gjør man. Alene. Kveldstur i Byen 2019 oppsummering Godt nytt år «Ny» Hobby Stjerner i sikte Snart ferdig med cellegift. Frøya har Jubileum Vansjø juli 2019 Onsøy kirke Ny oppdatering om kreften til Frøya Etter regn (dagens bilde) En liten oppdatering om kreften til Frøya Fototur i nærområdet opperasjon vellykket. Blir det opperasjon i morgen? Frøya er syk Lufting av drona. Nordlys Tromsø en fantastisk opplevelse. Langt mot Nord The Silver Bridge Vel overstått Jul Dagens bilde Høst Min Sti Kanotur på Søndre Boksjø Melkeveien Tur til Lofoten. Nyttårsforsettet som kokte bort i kålen. En flott tid våren. Kveldstur i Gamlebyen og Isegran Oriontåken (igjen) Godt nytt år Gratulerer med dagen jenta mi, tenk at du alt er 8 år Kanotur på Vannsjø Kom Mai du skjønne. Vår og Droneflyging. Godt nytt år God Jul Måneskinnstur Høst og optimisme En kniv blir til del 2 Hvor har vi gått tur i dag? En kniv blir til. Del en Bare 2 bilder Bare noen Bilder. Foto og geocaching tur. Gaustatoppen En vanlig kveldstur. Tur til Sandaa speiderhytte. Jakt på vårtegn Pleiadene Vinter i Onsøy Fuglebrettet Godt nytt år God Jul. Fotoshoot av Frøya. Tilbakeblikk Andromeda galaksen Test av polaroidfilter + ett par bilder Bare noen bilder fra dagens tur. Blodmåne og stjernehimmel Vi lever fortsatt Elingård Hipp Hurra Frøya er seks år i dag Undring Søppel Fotojakt i hagen Tur til kroppefjäll. Fortell meg hva du ser? Småkryp Skjønne Frøya. Bare noen bilder av våren Kamera var med på dagens tur «Villmarka» kaller Kong vinter kom en tur på besøk. Det er vår i lufta Helgetur til Saltrød og forsøk på timelapse. Bilder fra Lørdagens kveldstur. Bilder fra dagens tur til sprinkelet Godt Nytt År Se alltid lyst på livet! Sukkersyk Diabetes 2 Bilder fra dagen tur Oriontåken Månen Torg og fiskehandel i Fredrikstad? Tøffe Tider Sørringvinge (Lasiommata megera) Helt på vidda

Frøya

1. søndag i advent, og vi lever fortsatt

                                         hmm hørte jeg noe der borte?
Ja nå er det en god stund siden vi har latt høre fra oss, og det skyldes vel 2 ting, det er mørkt og vanskelig og ta bilder ute, og det er litt vanskelig og finne på no nytt og skrive, men nå er det vel på tide og gi livstegn fra oss.
Vel har ikke så mye nytt og skrive da men noen bilder fra turen i dag kan jeg legge ut.                                                               Her kommer jeg matfar 🙂

Det er kaldt i engelsviken om dagen, de siste dagene har temperaturen ligge på rundt -8 grader og isen har lagt seg i nede i sundet, så det er greit at snekka ligger på land nå.
Ettersom det ikke blir noe av prosjekt kjøpe van på grunn av at det er håpløst  og utvide lappen til 7500 kilo på dagtid pusler jeg nå med ett annet prosjekt, men det kan jeg komme tilbake til hvis det ordner seg.                                                                 Er jeg ikke skjønn
Ho er jo bare helt nydelig da sett med mine objektive øyner 🙂
Ellers er Per, Oscar, Frøya, og  jeg stadig ute og treffes på kveldene, men da er det som regel mørkt og litt leit og ta bilder av lykkelige tollertroll som leker og trener sammen.
De er kjempeglade i hverandre det sitrer  i hele kroppen til frøya når vi møter opp på avtalt plass og ho ser bilen til Per kommer, og vi hører Oscar sitter i bilen og piper og kanne ikke komme seg fort nok ut til Frøya.
Så jeg er kjempeglad for at vi kan treffes sånn på kveldene.
Denne båten venter på våren
Vel det er ikke alle som bryr seg om  og ta oppbåten på vinteren, og jeg vill tippe denne kan få en tøff vinter, min ligger godt pakket inn på land og venter på vårpuss.
Bare synd det er så lenge til de lyse sommerkveldene.
Men det er ikke så ille nå heller da, så lenge en kler seg etter været.
Hvor ble det av badevannet?
Og til slutt lurer nok Frøya på hva som har skjedd med vannet som det var så deilig? og bade i, det har jo blitt hardt.
Frøya så nemlig sitt snitt til og bade helt til isen kom, selv om ho egentlig ikke fikk lov.
for 14 dager siden var vi ute og prøvde oss på litt jakt i fra holmen mitt ute i sundet her, og når vi rodde ut var det en tynn ishinne på vannet, men det brydde ikke dette badedyret seg om, ho hoppet ut som om det var mitt på sommeren og svømte bland lokkendene og koste seg i vannet, vær sin lyst sier nå jeg :)
Vel det var det for denne gang, men husk og kose dere i denne masete førjulstid, ikke bare stresse.

2 Comments

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

%d bloggere liker dette: